Primele detalii despre succesorul lui Motorola Moto E ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Motorola 518 ori
<b>Primele detalii despre succesorul lui Motorola Moto E ajung pe web</b>Un smartphone foarte accesibil ce a fost lansat de Motorola anul trecut este și Moto E, device care în ciuda prețului scăzut păstrează un design foarte atractiv. Prin intermediul unui pont sosit din partea unei publicații grecești, se pare că...

Un smartphone accesibil ce a fost lansat de Motorola anul trecut este și Moto E, device care în ciuda prețului scăzut păstrează un design foarte atractiv. Prin intermediul unui pont sosit din partea unei publicații grecești, se pare că succesorul lui Moto E va fi lansat cât de curând pe piață, acesta urmând a sosi cu îmbunătățiri pe partea hardware.

Astfel, potrivit acestei surse, se așteaptă ca Moto E2 să aducă un display de 4.5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixel, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400/410 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 1 GB memorie RAM, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

De asemenea, aflăm și faptul că în materie de design noul Moto E nu se va diferenția prea mult față de actualul terminal. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai sosi pe web în următoarea perioadă, acest device fiind unul ce merită urmărit pentru o eventuală achiziție.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×