Oppo Find 9 ar urma să debuteze în luna iunie cu un ecran 4K la bord

861 ori
<b>Oppo Find 9 ar urma să debuteze în luna iunie cu un ecran 4K la bord</b>Aşteptam flagship-ul Oppo Find 9 de ceva vreme şi dacă Xiaomi a lăsat să treacă mai bine de un an între flagship-urile Mi 4 şi Mi 5, cred că Oppo a depăşit acest record cu mult. Oppo Find 7 a fost ultimul flagship al companiei, lansat în mai 2014

Aşteptam flagship-ul Oppo Find 9 de ceva vreme şi dacă Xiaomi a lăsat să treacă mai bine de un an între flagship-urile Mi 4 şi Mi 5, cred că Oppo a depăşit acest record cu mult. Oppo Find 7 a fost ultimul flagship al companiei, lansat în mai 2014, deci orice informaţie despre urmaşul sau ne intriga.

Azi aflăm că Find 9 ar urma să fie anunţat în luna iunie, urmând apoi a intra în magazine imediat după. Chiar şi acum totul e la nivel de zvon, iar Find 9 ar urma să coste în jur de 545 euro şi să includă un display 4K, dar şi 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Evident, vom primi un procesor puternic la interior, faimosul Qualcomm Snapdragon 820.

Oppo Find 9

Având în vedere ce tehnologii a prezentat Oppo în ultima vreme, ne aşteptăm şi la încărcarea ultra rapidă Super VOOC dar şi la stabilizarea de imagine SmartSensor să fie incluse pe acest handset. Să sperăm şi că acel ecran 4K va avea luminozitate şi unghiuri de vizualizare mai bune decât cel de pe primul smartphone 4K, Xperia Z5 Premium.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×