Un prototip mai vechi a lui Samsung Galaxy S6 se afișează Într-o imagine randată

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.006 ori
<b>Un prototip mai vechi a lui Samsung Galaxy S6 se afișează Într-o imagine randată</b>Dacă ieri puteam arunca o privire asupra unei huse&nbsp;special create pentru mult-așteptatul Samsung Galaxy S6, husă care dezvăluia amplasarea senzorului cardiac și a blițului LED în partea dreaptă a camerei, iată că astăzi pe web își face...

Dacă ieri puteam arunca o privire asupra unei huse special create pentru mult-așteptatul Samsung Galaxy S6, husă care dezvăluia amplasarea senzorului cardiac și a blițului LED în partea dreaptă a camerei, iată că astăzi pe web își face apariția o imagine ce prezintă un prototip ceva mai vechi al modelului în cauză.

Din câte putem remarca, design-ul acestuia include într-adevăr repoziționarea componentelor mai sus menționate. De asemenea, telefonul pare că sosește cu o ramă metalică, și un capac spate din policarbonat ce poate fi înlăturat, element similar cu cel întâlnit anul trecut pe smartphone-ul Galaxy Alpha.

Ținând cont de faptul că acest prototip este unul ceva mai vechi, design-ul telefonului ar putea fi cu totul și cu totul diferit în stadiul actual de dezvoltare. Așa cum am aflat, odată cu debutul acestui model, Samsung ne-ar putea face o surpriză și prin lansarea lui Galaxy S Edge, nume ce a apărut de curând pe site-ul Vodafone Olanda.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×