LG enV3 fotografiat, gata de lansare prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  LG 1.554 ori
<b>LG enV3 fotografiat, gata de lansare prin Verizon</b>Iata ca au aparut in sfarsit primele imagini cu LG enV3 VX9200, urmasul seriei de handseturi LG V, enV si enV2. Terminalul a aparut pentru prima oara intr-o serie de imagini publicate de Phone Arena si iata una dintre aceste fotografii neclare, pentru a...

Iata ca au aparut in sfarsit primele imagini cu LG enV3 VX9200, urmasul seriei de handseturi LG V, enV si enV2. Terminalul a aparut pentru prima oara intr-o serie de imagini publicate de Phone Arena si iata una dintre aceste fotografii neclare, pentru a va edifica:

enV3 vine cu o camera de 3 megapixeli cu autofocus si blitz, poate chiar si cu lentila Schneider Kreuznach, imprumutata de la LG Dare. Tastatura externa a handsetului este una numerica si curbata, iar enV3 vine cu un display mai mare si mai bun decat cel al predecesorilor sai.

La interior descoperim o configuratie formata din difuzoare stereo, un display QVGA, aceleasi dotari ca si in cazul lui enV2, cu singura exceptie ca tastatura QWERTY include o singura tasta "Space" in mijloc, in loc de 2 lateral. De asemenea, observam prezenta unor taste cu functii speciale, colorate in albastru si nu in portocaliu, dupa cum era cazul la modelele mai vechi.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×