Google va colabora cu Twitter, zvonurile unei achizitii sunt nefondate

1.367 ori
<b>Google va colabora cu Twitter, zvonurile unei achizitii sunt nefondate</b>Dupa ce aflam zilele trecute ca Google negociaza cumpararea lui Twitter, iata ca povestea reala nu arata chiar la fel: gigantul motoarelor de cautare ar dori doar un parteneriat cu celebra platforma de microblogging. Mai bine zis, Google ar dori...

Dupa ce aflam zilele trecute ca Google negociaza cumpararea lui Twitter, iata ca povestea reala nu arata chiar la fel: gigantul motoarelor de cautare ar dori doar un parteneriat cu celebra platforma de microblogging.

Mai bine zis, Google ar dori implementarea reclamelor AdSense pe Twitter, permitandu-i sa afiseze ad-uri care vor aduce profit utilizatorilor serviciului de microblogging. Un astfel de parteneriat ar fi o idee buna mai degraba pentru Google, deoarece ar scadea sansele celor de la Twitter ca acestia sa devina un competitor pentru gigantul din Mountain View, California.

Exista oricand optiunea cumpararii lui Twitter de catre un rival, gen Microsoft, ceea ce ar reprezenta o veste proasta pentru gigantul motoarelor de cautare. Ramane de vazut cati bani vor scoate utilizatorii lui Twitter din reclame si daca noul serviciu va fi mai profitabil decat cele deja existente.

[Via: Online.wsj.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×