LG Electronics prezintă o serie de fotografii la 360 grade ce pot fi descărcate pe smartphone-ul G5

974 ori
<b>LG Electronics prezintă o serie de fotografii la 360 grade ce pot fi descărcate pe smartphone-ul G5</b>Odată cu debutul lui LG G5 am asistat și la dezvăluirea lui LG 360 Cam - o cameră inteligentă ce poate captura fotografii și materiale video la 360 grade. De astăzi, compania sud-coreeană pune la dispoziția utilizatorilor de LG G5 un pachet de fotografii

Odată cu debutul lui LG G5 am asistat și la prezentarea camerei LG 360 Cam - produs care după cum și denumirea sa ne dezvăluie, este capabil să fotografieze și desigur să filmeze la 360 grade. Pentru a populariza acest tip de conținut și totodată camera, producătorul sud-coreean vine astăzi cu o serie de fotografii la 360 grade ce pot fi descărcate pe smartphone-ul G5.

Astfel, putem seta fotografii sferice direct pe ecranul de start, iar prin navigarea de la o pagină la alta vom observa cum background-ul prinde viață la 360 grade. Aceste imagini pot fi vizualizate și în modul cinematic, în timp ce LG 360 Cam poate captura fotografii sferice ce pot fi utilizate ca wallpaper pe LG G5, sau ulterior încărcate pe Google Street View.

După cum ni se dezvăluie în comunicatul de presă, pentru început vom avea doar 12 astfel de fotografii disponibile în magazinul de aplicații LG SmartWorld, urmând ca în fiecare lună din intervalul mai - noiembrie, să fie adăugate alte 4 fotografii. De menționat și faptul că LG desfășoară un concurs în perioada 5 aprilie - 26 mai.

Pentru a participa tot ce aveți de făcut este să descărcați aplicația 360Wallpaper ce poate fi găsită chiar aici. Ulterior, la sfârșitul evenimentului vor fi extrase 150 persoane dintre cele care au descărcat aplicația, fiecare urmând a fi recompensat cu un card cadou Amazon în valoare de 30 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×