Telefoanele cu clapetă încă respiră! LG Exalt LTE debutează cu acest design şi preţ sub 200 de dolari

1.739 ori
<b>Telefoanele cu clapetă încă respiră! LG Exalt LTE debutează cu acest design şi preţ sub 200 de dolari</b>Credeam mai degrabă că următorul anunț din partea LG Mobile va fi cel al lui LG G6 Pro sau LG G6 Plus, dar iată că este vorba despre un terminal entry-level în schimb. Acesta se numește LG Exalt și după cum vedeți, avem de-a face cu un handset

Dacă mai e cineva care crede cu tărie în telefoanele cu clapeta încă, e grupul de producători de terminale din Asia. Din când în când câte o firmă din Japonia sau Coreea de Sud readuce la viaţa formatul cu lansări, uneori chiar de modele high end. LG tocmai a lansat telefonul LG Exalt LTE, un clamshell veritabil cu preţ de sub 200 de dolari.

LG Exalt LTE

Telefonul costă 168 de dolari şi vine cu dotări de feature phone, deci nu e smartphone. Integrează o cameră de 5 megapixeli în spate, suporta apelare HD şi evident şi LTE. Are 8 GB memorie internă, slot microSD şi LG promite o autonomie de 10 ore în standby pentru acest model. Având în vedere faptul că s-a lansat recent Nokia 3310 (2017), nu ne miră să vedem că feature phone-urile revin la modă.

 

În mod interesant, în Statele Unite acest telefon se va conecta direct la reţeaua LTE şi nu la cea 3G. Ar fi unul dintre puţinele modele feature phone noi, care se axează pe LTE. Practic şi apelurile vor fi realizate prin această reţea, pentru extra claritate. Telefonul vine cu un ecran de 3 inch TFT, cu rezoluţie de 400 x 240 pixeli, baterie de 1470 mAh şi aparent suportă şi apelare WiFi.

Are şi Bluetooth 4.1 şi un design destul de subţire, pe bază de clapetă, pe care o deschideţi cu un gest familiar încă de la începutul mileniului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×