Ceasul inteligent Huawei Watch W1 primește o reducere de 38% pe QuickMobile; costă 879 lei acum și retailerul ne-a pregătit mai multe promoții de weekend!

2.440 ori
<b>Ceasul inteligent Huawei Watch W1 primește o reducere de 38% pe QuickMobile; costă 879 lei acum și retailerul ne-a pregătit mai multe promoții de weekend!</b>Acest weekend vine cu noi reduceri din partea magazinului QuickMobile, acesta oferind discount-uri de până la 50% pentru o gamă de produse selecționate. Pe listă avem și smartwatch-ul Huawei Watch din prima generație care poate fi acum achiziționat

În acest weekend cei de la QuickMobile ne aduc reduceri de până la 50% pentru o gamă de produse selecționate, printre acestea numărându-se accesorii, smartphone-uri, tablete, dar și gadget-uri, respectiv ceasuri inteligente. Personal mi-a atras atenția smartwatch-ul Huawei Watch care în această perioadă poate fi achiziționat pentru suma de 879 lei, fiind aplicată o reducere de 38% asupra prețului inițial.

Huawei Watch W1

Ceasul de față este unul tare elegant și impresionează plăcut și prin construcția premium. Vine într-o carcasă din oțel inoxidabil 316L și ecranul circular este acoperit de sticlă de safir pentru o protecție superioară. Avem parte pe această versiune de o curea din piele neagră, dar la nevoie putem opta și pentru alte brățări de purtare.

Huawei Watch W1

Printre dotările sale notăm prezența display-ului de 1.4 inch cu rezoluție de 400 x 400 pixeli și tehnologie AMOLED, a celor 4 GB de stocare ș a procesorului Snapdragon 400. Primim și 512 MB RAM, conectivitate Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 b/g, o baterie de 300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Ceasul rulează Android Wear și este compatibil cu smartwatch-uri ce aduc minim iOS 8.2 sau Android 4.4.

QuickMobile îl vinde la prețul de 879 lei și de aici puteți verifica și celelalte reduceri ale retailerului pregătite pentru acest weekend!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×