Samsung Galaxy S8+ disponibil la precomandă în Coreea de Sud pentru suma de 1.010 dolari

1.561 ori
<b>Samsung Galaxy S8+ disponibil la precomandă în Coreea de Sud pentru suma de 1.010 dolari</b>Săptămâna trecută am descoperit faptul că Samsung a listat pe site-ul oficial sud-coreean varianta cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare a lui Galaxy S8+. Astăzi aflăm că modelul de față este deja disponibil la precomandă pentru suma de 1010 dolari

Cu o săptămâna în urmă descopeream că Samsung a listat pe site-ul oficial din Coreea de Sud varianta cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare pentru Galaxy S8+, iar astăzi aflăm că terminalul este disponibil la precomandă pentru suma de 1.010 dolari. Partea bună este că alături de smartphone se oferă cadou și dock-ul DeX prin care telefonul se transformă în desktop folosind un monitor extern.

Galaxy S8+

Restul dotărilor rămân neschimbate și dacă sunteți curioși, această variantă cu 6 GB RAM vine aparent doar în versiunea pe culoarea Midnight Black. Asta înseamnă că la bord primim un display de 6.2 inch cu rezoluție Quad HD+ de 2960 x 1440 pixeli și tehnologie Super AMOLED, o cameră frontală de 8 megapixeli cu stabilizare optică și un senzor foto principal de 12 megapixeli capabil de captură 4K.

Știrea de astăzi ne mai aduce la cunoștiință și faptul că versiunea cu 6 GB memorie RAM va fi comercializată și pe piața din China curând. Posibil ca și unii retaileri de pe plan local să aducă acest model la vânzare în perioada următoare. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×