HTC U Ultra în ediţia cu sticlă de safir debutează în Europa, la un preţ cu 340 de lei mai mare decât Galaxy S8

1.898 ori
<b> HTC U Ultra în ediţia cu sticlă de safir debutează în Europa, la un preţ cu 340 de lei mai mare decât Galaxy S8</b>Cu doar câteva câteva săptămâni în urmă cei de la HTC anunțau în Taiwan lansarea lui U Ultra în versiunea cu display protejat de sticlă de safir, un telefon cu preț de 950 dolari. Aflăm astăzi că noua variantă debutează și pe plan european la o sumă cu

Anunţat în ianuarie, HTC U Ultra a primit deja recenzia Mobilissimo.ro şi deşi camera sa a făcut o impresie excelentă, au fost şi câteva aspecte care scârţâie (baterie, luminozitate ecran). Preţul este la rândul său destul de prohibitiv, iar acum a debutat în Europa o versiune şi mai scumpă, cea cu protecţie din sticlă de safir.

Aceasta costă 849 de euro şi va fi disponibilă în magazine de pe 18 aprilie. Preţul e cu 150 de euro mai mare decât cel normal pentru acest phablet şi creşte şi stocarea internă de la 64 GB la 128 GB. De remarcat şi faptul că la conversia în lei remarcăm că suma este de 3840 lei, adică mai mare decât cea plătită pentru Samsung Galaxy S8 cu 341 lei.

Merită această diferenţă doar pentru acea extra protecţie a sticlei? Acum că am testat Galaxy S8 în ultimele zile vă pot spune clar că răspunsul e "nu", S8 fiind superior la orice capitol vreţi, fie legat de cameră, baterie, design, hardware, luminozitate a ecranului, practic orice. Să nu mai vorbim de faptul că e un model mult mai arătos şi mai comod în mâna utilizatorului deşi ecranul său principal e teoretic puţin mai mare decât al lui U Ultra.

Totuşi HTC U ne va spune cu adevărat ce intenţii are HTC în 2017 şi dacă vrea coroana sau doar medalia. Vă reamintim că la noi în țară ediția standard a phablet-ului HTC costă 3.799 lei la eMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×