LG eXpo in actiune, plus proiector (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.791 ori
<b>LG eXpo in actiune, plus proiector (Video)</b>LG eXpo este cel mai nou terminal Windows Mobile al producatorului de handseturi care si-a descoperit recent si "pasiunea" pentru Android OS. Acest telefon este celebru prin faptul ca vine la pachet cu un pico proiector, care i se poate atasa si pe care...

LG eXpo este cel mai nou terminal Windows Mobile al producatorului de handseturi care si-a descoperit recent si "pasiunea" pentru Android OS. Acest telefon este celebru prin faptul ca vine la pachet cu un pico proiector, care i se poate atasa si pe care il puteti urmari in actiune mai jos:

Va reamintim ca acest smartphone incorporeaza o camera de 5 megapixeli, suporta WiFi si vine cu un sistem de recunoastere a amprentelor, care poate fi folosit si pentru navigarea in meniurile handsetului. Revenind la proiector, observati ca el creste destul de mult grosimea terminalului, dar se comporta excelent la testul celor de la Phone Arena.

Aflam si ca acest proiector vine cu o zona slide, pe care o puteti folosi pentru a controla focusul sau manual. Asteptam acum o recenzie mai detaliata a telefonului si accesoriului sau, pentru a ne convinge cat de performant este cu adevarat acest combo de gadgeturi.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×