LG G Flex disponibil de astăzi În România pe cale oficială

1.461 ori
<b>LG G Flex disponibil de astăzi În România pe cale oficială</b>Astăzi, 10 februarie, LG Electronics anunță disponibilitatea pe plan local a smartphone-ului cu ecran curbat LG G Flex. Acesta se va regăsi atât în ofertele operatorilor din România ca Vodafone și Orange, cât și în rețelele retailerilor....

Astăzi, 10 februarie, LG Electronics anunță disponibilitatea pe plan local a smartphone-ului cu ecran curbat LG G Flex. Acesta se va regăsi atât în ofertele operatorilor din România ca Vodafone și Orange, cât și în rețelele retailerilor.

Bum Seop Lee, președinte LG Electronics România, a declarat: “Noul LG G Flex revoluționează segmentul de smartphone-uri prin inovația pe care o aduce. Este un punct de referință și ne bucurăm să fim promotorii acestui moment și sa ducem la un nou nivel experiența pe care consumatorii din România o au cu brandul LG”.

LG G Flex dispune de un display HD P-OLED curbat de 6 inch, cu rezoluție 1280x720 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.26 GHz, 2 GB RAM, 32 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Terminalul mai vine și cu o baterie de 3.500 mAh și sistemul de operare Android 4.2.2 JellyBean preinstalat. Puteți afla mai multe despre acest device din unboxing-ul realizat de către colegul nostru Alex, sau din recenzia ce va fi publicată în cursul acestei zile pe site. De asemenea, vă așteptăm și pe forum - LG G FLEX.

Prețuri LG G Flex:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×