HTC se orientează către telefoane mai ieftine Încercând să regăsească profitabilitatea

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.400 ori
<b>HTC se orientează către telefoane mai ieftine Încercând să regăsească profitabilitatea</b>HTC nu a mai lansat un hit de ceva vreme, posibil de la HTC Desire 500 încoace și caută acum o nouă soluție pentru a obține profit. Salvarea vine din segmentul midrange și low end, se pare, compania intenționând să fie mai activă în această...

HTC nu a mai lansat un hit de ceva vreme, posibil de la HTC Desire 500 încoace și caută acum o nouă soluție pentru a obține profit. Salvarea vine din segmentul midrange și low end, se pare, compania intenționând să fie mai activă în această zonă în 2014.

Informațiile vin de la Reuters, care afirmă că HTC e gata să lase în urma imaginea de producător de telefoane premium și să ofere și modele cu preț între 150 și 300 de dolari. Cu mici companii care au devenit forțe peste noapte, precum Xiaomi sau giganți ca Samsung care sunt de neînfrânt pe piața smartphone, HTC trebuie să găsească o nișă ideală pentru a opera.

Deja compania are în spate 2 ani de vânzări slabe și o scădere de 80% a prețului acțiunilor sale în aceeași perioadă. Cher Wang, directoarea companiei afirma că problema în 2013 a fost faptul că HTC s-a axat prea mult pe un singur flagship, modelul One. Evident noua strategie low end nu înseamnă că HTC nu va mai produce și modele premium, cu preț de 600 dolari sau mai mult.

Aceeași directoare promite și un marketing mai eficient în 2014 față de 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×