LG G Stylus va Înlocui gama de phableturi LG Vu (Zvon)

745 ori
<b>LG G Stylus va Înlocui gama de phableturi LG Vu (Zvon)</b>Ne întrebam recent ce s-a întâmplat oare cu gamă de phableturi LG Vu, deoarece ele erau printre puținele terminale de pe piața care îndrăzneau să ofere un format aproape pătrat, în acest univers al dreptunghiurilor. Ei bine, @evleaks are...

Ne întrebam recent ce s-a întâmplat oare cu gamă de phableturi LG Vu, deoarece ele erau printre puținele terminale de pe piața care îndrăzneau să ofere un format aproape pătrat, în acest univers al dreptunghiurilor. Ei bine, @evleaks are informații despre serie, care ar putea fi rebranduita.

Se pare că LG Vu va deveni în curând LG G Stylus, iar din păcate nu știm prea multe despre noile terminale. Numele indică destul de clar faptul că vom avea un pen inclus la pachet, dar nu e clar dacă LG va juca aici pe piața midrange sau high end, rivalizând cu Galaxy Note. în plus, LG are deja phableturile G Pro, iar între un model de acel gen și unul cu stylus, publicul ar putea să prefere variantă a doua.

LG G Stylus va Înlocui gama de phableturi LG Vu (Zvon)

Sud coreenii trebuie să aibă grijă aici să nu își canibalizeze propriile produse, mai ales că și LG G3 e aproape un phablet, având în vedere dimensiunea ecranului. în plus, dacă mai apare încă un LG G Flex și încă un G Pro, compania va avea mai multe phableturi pe piața decât smartphone-uri, cel puțin la nivel high end. LG G Stylus ar putea debuta la IFA 2014, în Berlin în septembrie odată cu Galaxy Note 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×