LG G5 versus Samsung Galaxy S7 în bătălia stelară a camerelor: duel foarte strâns la prima vedere (Video)

1.906 ori
<b>LG G5 versus Samsung Galaxy S7 în bătălia stelară a camerelor: duel foarte strâns la prima vedere (Video)</b>Samsung Galaxy S7 Edge ne-a făcut o impresie pozitivă atunci c&acirc;nd l-am testat şi a avut o cameră destul de bună, deşi au fost c&acirc;teva aspecte la care am simţit că se mai putea lucra. LG G5 nu a ajuns &icirc;ncă la noi &icirc;n teste,...

Samsung Galaxy S7 Edge ne-a făcut o impresie pozitivă atunci când l-am testat şi a avut o cameră destul de bună, deşi au fost câteva aspecte la care am simţit că se mai putea lucra. LG G5 nu a ajuns încă la noi în teste, dar având în vedere mostrele pe care le-am văzut până acum, avem aşteptări mari. Între timp vedem o comparaţie a camerei de pe Galaxy S7 şi LG G5, mulţumită videobloggerului SuperSaf.

Youtuberul compară atât camerele principale cât şi cele frontale. Galaxy S7 pune la bătaie o cameră principală de 12 MP, cu deschidere F/1.7, iar LG G5 integrează o cameră duala, cu senzor de 16 MP cu deschidere F/1.8 şi senzor de 8 MP cu deschidere F/2.4. LG G5 pare a avea un microfon mai bun şi care se descurcă mai OK cu vântul, iar când vine vorba de stabilizare video, parcă observăm un avantaj pentru Galaxy S7.

LG G5 versus Samsung Galaxy S7

Nu judecăm prea aspru acest capitol, pentru că ambele handseturi sunt montate pe un mecanism special. La testul de focalizare, Galaxy S7 focalizează mai rapid decât LG G5 şi asta în mod clar. La capitolul selfie-uri, parcă am preferat culorile mai naturale ale lui LG G5, în vreme ce Galaxy S7 a avut imaginea cam albicioasă.

LG G5 versus Samsung Galaxy S7

La captura externă la soare, cu acea inghetata fotografiata, comparaţia a fost aproape imposibilă, pentru că ambele telefoane s-au descurcat foarte bine. Parcă pe Galaxy S7 detaliile au fost mai clare la zoom in, deşi LG G5 are avantajul rezoluţiei mai ridicate şi unor detalii mai multe. G5 are şi aportul lentilei wide, care prinde mult mai mult spaţiu în cadru la capturile landscape, faţă de Galaxy S7.

LG G5 versus Samsung Galaxy S7

La interior Galaxy S7 are imaginea mai luminoasă, dar LG G5 are din nou culorile mai realiste. În condiţii low light S7 câştiga la claritate şi luminozitate si blitzul pare o idee mai puternic. Per total, LG G5 pare a câştiga mai degrabă pe partea de colorit şi detalii, mai ales în landscape, în vreme ce S7 e mai bun ca luminozitate şi captura low light, plus că are şi stabilizare excelentă şi focalizare foarte, foarte rapidă.

Nerăbdarea de a testa G5 tocmai a crescut cu 30%!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×