LG Stylus 2 Plus disponibil în curand la nivel global, creşte rezoluţia camerei şi a ecranului faţă de Stylus 2

831 ori
<b>LG Stylus 2 Plus disponibil în curand la nivel global, creşte rezoluţia camerei şi a ecranului faţă de Stylus 2</b>La câteva luni de la debutul lui LG Stylus 2 iată că acum este vremea unei ediții ceva mai bine dotate din punct de vedere hardware, model ce sosește pe piață sub forma lui LG Stylus 2 Plus. Cu toate că diagonala de 5.7 inch se păstrează, avem acum la

Cu ocazia lui Mobile World Congress 2016 v-am oferit o prezentare hands on a lui LG Stylus 2, care a sosit apoi pe piaţa din Coreea de Sud în martie si ulterior si international. Azi aflăm că există şi o variantă LG Stylus 2 Plus care aduce un upgrade binevenit acestui phablet cu stylus şi e gata de lansare internaţională.

Stylus 2 venea cu un ecran HD de 5.7 inch şi procesor quad core Snapdragon 410, plus 1.5 GB RAM. Ei bine, LG Stylus 2 Plus soseste cu 3 GB RAM, un ecran de 5.7 inch Full HD şi un procesor octa core de 1.4 GHz. Produsul a apărut întâi în Taiwan şi urmează treptat să ajungă în toate ţările din Asia, America de Sud, Europa şi America de Nord.

La exterior el arata identic cu Stylus 2, cu un spate curbat, ecran cu muchii înguste şi butoane fizice plasate în spate. Talia e de doar 7.4 mm şi greutatea de 145 grame, ambele indicând că în ciuda diagonalei acesta e un model compact. El mai aduce şi 32 GB stocare şi o baterie de 3000 mAh, iar camera a făcut un salt de la 13 MP pe Stylus 2 la 16 MP aici.

Totuşi în anumite regiuni de pe glob acest model va ajunge cu senzorul de 13 MP. Evident avem şi un stylus special la pachet, cu tehnologie nano coating şi promisiunea că oferă fix acelaşi feedback tactil ca un stilou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×