Phablet-ul Xiaomi Redmi Note ajunge pe piața din Taiwan; stocul de 10.000 de unități epuizat Într-o singură secundă

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 781 ori
<b>Phablet-ul Xiaomi Redmi Note ajunge pe piața din Taiwan; stocul de 10.000 de unități epuizat Într-o singură secundă</b>Lansat oficial în luna martie a acestui an, phablet-ul de 5.5 inch Xiaomi Redmi Note a reușit să facă furori pe piața din China în special datorită dotărilor high-end și a unui preț de doar 130$ pentru cea mai accesibilă versiune. După ce la...

Lansat oficial în luna martie a acestui an, phablet-ul de 5.5 inch Xiaomi Redmi Note a reușit să facă furori pe piața din China în special datorită dotărilor high-end și a unui preț de doar 130$ pentru cea mai accesibilă versiune. După ce la câteva zile de la debutul pe piața din China aflam că peste 300.000 de unități au fost vândute în doar 24 minute, la două luni phablet-ul înregistrase deja peste 15 milioane de precomenzi.

Aflați că aceste cifre au fost înregistrate doar pe piața din China, fără ca terminalul să ajungă pe piețe, asta până acum. Xiaomi Redmi Note a fost lansat de curând și pe piața din Taiwan, locație în care stocul de 10.000 de unități pus la dispoziție a fost epuizat într-o secundă.

Varianta de 130$ a lui Xiaomi Redmi Note impresionează printr-un display HD de 5.5 inch, un procesor octa-core de 1.4 GHz, 1 GB RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli, un slot micrSD, WiFi, Bluetooth, LTE și o baterie de 3.200 mAh. De asemenea, există și o versiune premium care aduce un procesor octa-core de 1.7 GHz și 2 GB RAM, acesta fiind comercializat la un preț de 160$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×