LG G2 acum disponibil și prin Orange România, cu preț la abonament de 165 de euro

3.125 ori
<b>LG G2 acum disponibil și prin Orange România, cu preț la abonament de 165 de euro</b>A venit momentul telefoanelor flagship de toamnă, printre care se află&nbsp;și LG G2. Acest device e deja disponibil la retailerii locali de câteva săptămâni și iată-l azi ajuns și la Orange România, unde e disponibil cu abonament Pantera 44 la...

A venit momentul telefoanelor flagship de toamnă, printre care se află și LG G2. Acest device e deja disponibil la retailerii locali de câteva săptămâni și iată-l azi ajuns și la Orange România, unde e disponibil cu abonament Pantera 44 la prețul de 165 de euro.

E vorba aici despre un smartphone cu suport pentru tehnologie 4G LTE și procesor Snapdragon 800 de 2.26 GHz la bord. Primim și 2 GB RAM, un ecran Full HD de 5.2 inch cu design edge to edge și o baterie de 3000 mAh. Dotările acestui handset includ și o cameră de 13 megapixeli, stabilizare optică și 32 GB memorie internă.

Pentru cei care se întreabă, abonamentul Pantera 44, cel recomandat de Orange pentru acest telefon aduce 3 GB pentru Internet pe mobil la viteze 4G/H+ și minute și SMS-uri nelimitate în rețea. Primiți bonus și acces la aplicații Orange, precum cea antivirus sau Orange TV Go, prin care puteți urmări emisiunile și filmele preferate, dar și la serviciul Backup Kit și asigurare pentru telefon.

Cei care comanda un LG G2 din magazinul online Orange vor primi o imprimantă de buzunar LG Pocket Photo cadou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×