Teaser Android 4.4 Kit Kat postat pe pagina Kit Kat România! Noul Android se lansează În curând!

1.995 ori
<b>Teaser Android 4.4 Kit Kat postat pe pagina Kit Kat România! Noul Android se lansează În curând!</b>știam că 15 octombrie, adică astăzi e dată la care se zvonește că se va lansa noul Android, Kit Kat și iată că avem un teaser local cu privire la acest debut. Pagina oficială de Facebook Kit Kat România a publicat fotografia de mai jos, care...

știam că 15 octombrie, adică astăzi e dată la care se zvonește că se va lansa noul Android, Kit Kat și iată că avem un teaser local cu privire la acest debut. Pagina oficială de Facebook Kit Kat România a publicat fotografia de mai jos, care ne prezintă silueta lui Android în varianta de ciocolată.

în următoarele ore ne așteptam la acest debut, poate la pachet cu Nexus 5, terminalul de nouă generație produs de LG și poate și cu ceasul Nexus Gem. încă nu e foarte clar dacă azi e ziua cea mare, dar văzând teaserele de acest gen și știind că săptămâna viitoare e rezervată celor de la Apple și Nokia, ar avea sens ca Google să le ia fata în această săptămână.

Atât Android 4.4 KitKat, cât și Nexus 5 au avut parte de multe scăpări, care au dezvăluit atât dotările telefonului, cât și unele schimbări ce-i drept minore aduse lui Android. Zvonurile afirmă că Android 4.4 vine cu un kernel bazat pe Linux 3.8, care reduce consumul de RAM, dar și cu un dialer nou, cu design mai curat și cu o temă ce lasă în urma designul Holo și trece într-o nouă eră.

Așteptăm în continuare un semn de la Google cu privire la lansarea produselor sale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×