Orange Romania lanseaza pachetul Orange Home; serviciile convergente ajung în 90 orașe

1.484 ori
<b>Orange Romania lanseaza pachetul Orange Home; serviciile convergente ajung în 90 orașe</b>Nu doar Vodafone România a avut pregătit un eveniment de presă pentru ziua de 5 septembrie, ci și rivalul Orange România. Acest din urmă operator a lansat oficial pachetul de servicii convergente Orange Home ce include internet prin fibră optică, telefoni

În cadrul unui eveniment ce a avut astăzi loc în București la Casa EFdeN din cadrul Facultății de Inginerie a Instalațiilor, Orange România a ținut să ne prezinte noutățile în materie de servicii oferite pentru publicul român. Gazda evenimentului a fost Liudmila Climoc, CEO Orange România - persoană ce ne-a prezentat noutățile rând pe rând.

Liudmila Climoc

Ei bine, în prim-plan s-a aflat anunțul cu privire la debutul pachetului de servicii Orange Home. Acesta este un pachet complet ce include întreaga suită de servicii pentru acasă. Vorbim despre Orange Home Net, Orange Home Fix și Orange Home TV. Totodată am aflat că începând de acum alte 90 orașe din România se bucură de servicii convergente.

Orange Home Net

Pachetele cu abonament Orange Home Net sunt în număr de 3 și aduc viteze de download de până la 1 Gbps prin fibră optică, iar prețurile sunt cuprinse între 7 și 11 euro. Primim și televiziune prin cablu digital, opțiuni de voce fixă, dar și soluții pentru monitorizarea și controlul locuinței. Există și pachetele Orange Open formate din abonamente de voce începând cu Orange ME 14, Orange Home Net și Orange Home TV.

Orange Home

La evenimentul de astăzi am aflat și faptul că la prelungirea contractului de voce mobilă și la activarea abonamentelor Orange Home Net și Orange Home TV, toți abonații Orange beneficiază de un bonus de 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea. Bonusul este acordat ca o reducere suplimentară pentru achiziția de tablete, smartphone-uri sau accesorii.

Mai multe detalii despre pachetul de servicii Orange Home pot fi găsite pe site-ul orange.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×