Intel va lansa procesoare Bay Trail cu preț accesibil În 2014

816 ori
<b>Intel va lansa procesoare Bay Trail cu preț accesibil În 2014</b>Se pare că Digitimes a aflat din surse sigure că Intel va lansa procesoare Bay Trail cu preț mai scăzut anul viitor. Astfel, prețurile vor fi cuprinse între 15 și 20 de dolari, cu 12 mai puțin decât chipseturile Bay Trail disponibile acum. &nbsp;...

Se pare că Digitimes a aflat din surse sigure că Intel va lansa procesoare Bay Trail cu preț mai scăzut anul viitor. Astfel, prețurile vor fi cuprinse între 15 și 20 de dolari, cu 12 mai puțin decât chipseturile Bay Trail disponibile acum.

La ora actuală procesoarele Bay Trail-T cum e cazul lui Atom Z3740 sau Atom Z3770 au prețuri de 32 și respectiv 37 de dolari, cu o reducere de 10% pentru achizițiile engros. La o astfel de suma, Intel nu se prea poate bate cu procesoarele ARM, cu prețuri mult mai mici. Bătălia are loc contra celor de la Qualcomm și al lor Snapdragon sau Nvidia și procesoarele Tegra, cu prețuri mai scăzute.

Totuși Intel Bay Trail are avantajul securității crescute, incluzând tehnologii ca McAfee DeepSAFE, criptare hardware AES, Intel Platform Trust, Intel Identity Protection, Intel Data Protection și altele. Intel colaborează deja cu diferiți dezvoltatori pentru a crea aplicații optimizate pentru arhitectură nouă, atât pe Android cât și pe Windows.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×