LG G2 Gold acum În oferta eMAG.ro; Primul telefon cu butoane În spate e disponibil pe auriu

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.689 ori
<b>LG G2 Gold acum În oferta eMAG.ro; Primul telefon cu butoane În spate e disponibil pe auriu</b>Faimosul LG G2 a ajuns acum la eMAG.ro și în varianta aurie, prețul său fiind de 2.079.99 lei. Terminalul LG G2 Gold vine cu 16 GB memorie internă, fără slot microSD și se remarcă prin amplasarea butoanelor de volum și a celui On/Off în spate,...

Faimosul LG G2 a ajuns acum la eMAG.ro și în varianta aurie, prețul său fiind de 2.079 lei. Terminalul LG G2 Gold vine cu 16 GB memorie internă, fără slot microSD și se remarcă prin amplasarea butoanelor de volum și a celui On/Off în spate, sub camera.

Smartphone-ul a primit recenzie de la Mobilissimo.ro în luna decembrie a anului trecut în tandem cu LG G Pad 8.3, cu care împarte interfața și o bună parte din funcțiile camerei. LG G2 este premiant în ce privește proporția ecran versus corp, având unele dintre cele mai subțiri margini din întreaga industrie telecom.

Handsetul integrează un display Full HD de 5.2 inch și vine cu procesor Snapdragon 800 la interior, plus 2 GB RAM. Handsetul rulează Android 4.2 Jelly Bean, are o cameră de 13 megapixeli și dispune de o baterie de 3000 mAh, care la testele Mobilissimo.ro a oferit 9 ore de playback video HD continuu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×