Bloomberg: HTC va prezenta un smartwatch săptămâna viitoare la MWC 2014

1.491 ori
<b>Bloomberg: HTC va prezenta un smartwatch săptămâna viitoare la MWC 2014</b>Printre zvonurile numeroase din ultimul timp ce includ numele companiei taiwaneze HTC, în special datorită lui HTC M8, se pare că mai există și unele speculații despre alte produse. Se zvonește că HTC va prezenta un prim device de tip smartwatch...

Printre zvonurile numeroase din ultimul timp ce includ numele companiei taiwaneze HTC, în special datorită lui HTC M8, se pare că mai există și unele speculații despre alte produse. Se zvonește că HTC va prezenta un prim device de tip smartwatch în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, acesta fiind primul smartwatch dintr-o serie de 3 astfel de produse ce vor fi lansate în viitor.

Informația cu privire la prezentarea acestui concept smartwatch HTC provine de la o sursă ce a dorit să rămână anonimă, datorită faptului că detaliile despre acest device nu au fost făcute încă publice.

Printre funcțiile cu care va sosi primul ceas inteligent HTC putem menționa tehnologia aplicată display-ului denumită Qualcomm Mirasol, conectivitatea bluetooth și un music player. Cel de-al 2-lea smartwatch va fi bazat pe suita de aplicații Google și va dispune de un display AMOLED sau de unul cu tehnologia active-matrix organic.

De asemenea, pe lângă informațiile despre smartwatch-ul HTC, mai aflăm și despre un device portabil de tip smartband, care va include un display foarte subțire, funcții media player și funcții de monitorizare ale activității sportive.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×