LG G2 Lite și LG L Prime au specificațiile scăpate pe web, prin intermediul lui @upleaks

Autor:  | Publicat în:  LG 942 ori
<b>LG G2 Lite și LG L Prime au specificațiile scăpate pe web, prin intermediul lui @upleaks</b>Două noi terminale midrange au avut parte de scăpări în ultimele ore, ambele modele LG. Prolificul @upleaks e sursa acestor scăpări, care detaliază specificațiile terminalelor LG G2 Lite și LG L Prime. &nbsp; Primul model e cunoscut și sub...

Două noi terminale midrange au avut parte de scăpări în ultimele ore, ambele modele LG. Prolificul @upleaks e sursa acestor scăpări, care detaliază specificațiile terminalelor LG G2 Lite și LG L Prime.

Primul model e cunoscut și sub numele de cod LG-D295f și are toate șansele să fie cel mai ieftin telefon din lume cu butoane fizice în spate. El are o carcasă rotunjită, display WVGA de 4.5 inch și procesor Qualcomm MSM8212 de 1.2 GHz (Snapdragon 200), plus Android 4.4.2. Celălalt model nou pare puțin mai elegant, iar LG L Prime e cunoscut și sub numele de cod LG-D337. El vine cu display FWVGA de 5 inch, procesor MediaTek MT6582 de 1.3 GHz și baterie de 2460 mAh.

LG G2 Lite și LG L Prime au specificațiile scăpate pe web, prin intermediul lui @upleaks

și acest model rulează Android 4.4.2 și oferă televiziune One-Seg, iar el este menit pentru piața din Brazilia. și acest device adopta un design rotunjit, butoane fizice plasate în spate și are o carcasă din plastic care imită metalul. Mă aștept la prețuri în jur de 200 său maxim 250 de euro pentru handseturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×