LG G2 Lite și LG L Prime au specificațiile scăpate pe web, prin intermediul lui @upleaks

Autor:  | Publicat în:  LG 916 ori
<b>LG G2 Lite și LG L Prime au specificațiile scăpate pe web, prin intermediul lui @upleaks</b>Două noi terminale midrange au avut parte de scăpări în ultimele ore, ambele modele LG. Prolificul @upleaks e sursa acestor scăpări, care detaliază specificațiile terminalelor LG G2 Lite și LG L Prime. &nbsp; Primul model e cunoscut și sub...

Două noi terminale midrange au avut parte de scăpări în ultimele ore, ambele modele LG. Prolificul @upleaks e sursa acestor scăpări, care detaliază specificațiile terminalelor LG G2 Lite și LG L Prime.

Primul model e cunoscut și sub numele de cod LG-D295f și are toate șansele să fie cel mai ieftin telefon din lume cu butoane fizice în spate. El are o carcasă rotunjită, display WVGA de 4.5 inch și procesor Qualcomm MSM8212 de 1.2 GHz (Snapdragon 200), plus Android 4.4.2. Celălalt model nou pare puțin mai elegant, iar LG L Prime e cunoscut și sub numele de cod LG-D337. El vine cu display FWVGA de 5 inch, procesor MediaTek MT6582 de 1.3 GHz și baterie de 2460 mAh.

LG G2 Lite și LG L Prime au specificațiile scăpate pe web, prin intermediul lui @upleaks

și acest model rulează Android 4.4.2 și oferă televiziune One-Seg, iar el este menit pentru piața din Brazilia. și acest device adopta un design rotunjit, butoane fizice plasate în spate și are o carcasă din plastic care imită metalul. Mă aștept la prețuri în jur de 200 său maxim 250 de euro pentru handseturi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×