Un presupus clip video cu Apple iWatch ajunge online, arată veridic! (Video)

2.007 ori
<b>Un presupus clip video cu Apple iWatch ajunge online, arată veridic! (Video)</b>Articol în curs de editare... &nbsp;...

Pregătiți-vă de câteva ore foarte intense cu scăpări, imagini și clipuri video cu produsele Apple care vor fi lansate mâine. Leakurile au început deja și printre ele descoperim și terminalul de mai jos, un presupus iWatch, care a fost filmat în China.

Acest device adoptă un format de brățara și are o carcasă lucioasă și display integrat foarte discret. Sursa afirmă că ecranul este flexibil și remarcăm aici și prezența unui buton Home circular cu Touch ID inclus. Terminalul pare fabricat din sticlă și știm că vine cu conectivitate WiFi (se vede semnalul) și Siri la bord. E posibil să vedem iWatch anunțat mâine, mai ales având în vedere cât de des a apărut acest ceas în leakuri în ultima vreme.

Clipul are doar 14 secunde, dar în el vedem zona de notificări și ora afișate pe ecranul acestui arătos (presupus) iWatch. Evident, e ușor de randat un astfel de gadget sau de creat o clonă, dar ce vedem aici e un smartwatch la care s-a lucrat cu multă migală. în plus, dacă Apple lansează un iWatch cu format de brățara glossy și nu cel tipic de Moto 360 sau Samsung Gear, deja ar avea un plus pentru originalitate.

Fals sau real?
​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×