LG G3 ar putea ajunge În magazine la Începutul lunii iulie, după o lansare În iunie

893 ori
<b>LG G3 ar putea ajunge În magazine la Începutul lunii iulie, după o lansare În iunie</b>Nu ne așteptam să îl vedem pe LG G3 la CES sau MWC, deoarece nu trecuseră încă destule luni de la debutul lui G2. Astfel, îl așteptam pe noul venit undeva în vară, iar acum avem și detalii despre perioada exactă de lansare a acestui telefon cu...

Nu ne așteptam să îl vedem pe LG G3 la CES sau MWC, deoarece nu trecuseră încă destule luni de la debutul lui G2. Astfel, îl așteptam pe noul venit undeva în vară, iar acum avem și detalii despre perioada exactă de lansare a acestui telefon cu ecran 2K.

Am văzut săptămâna trecută și o scăpare de specificații și interfața plată a lui G3, plus o confirmare a rezoluției sale ridicate. Aparent handsetul ar urma să fie prezentat la finalul lunii iunie, conform presei din Coreea de Sud, pentru că apoi să ajungă în magazine prin iulie. în privința specificațiilor, acest model ar urma să aibă un display cuprins între 5.2 și 5.5 inch, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, după cum am văzut confirmat și aici, datorită lui AnTuTu.

LG G3 ar putea ajunge În magazine la Începutul lunii iulie, după o lansare În iunie

în plus, telefonul ar trebui să aibă un procesor Snapdragon 801 sau 805, 3 GB RAM și o cameră principală cu stabilizare optică a imaginii. Telefonul e cunoscut și sub numele de cod LG LS990 și mă aștept ca în perioada următoare să mai vedem ceva scăpări legate de el, poate și imagini mai detaliate. încă nu e clar ce fel de design vom vedea pe G3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×