O primă fotografie cu LG G3 confirmă prezența unui display Quad HD

1.529 ori
<b>O primă fotografie cu LG G3 confirmă prezența unui display Quad HD</b>După ce anterior am văzut o serie de capturi de ecran realizate pe LG G3, capturi ce confirmau prezența unui display Quad HD și o nouă interfață plată, iată că astăzi putem arunca o privire și asupra unei fotografii cu LG G3 ce scoate la...

După ce anterior am văzut o serie de capturi de ecran realizate pe LG G3, capturi ce confirmau prezența unui display Quad HD și o nouă interfață plată, iată că astăzi putem arunca o privire și asupra unei fotografii cu LG G3 ce scoate la iveală marginile terminalului și rezultatele obținute de device în cadrul testului benchmark AnTuTu.

Din câte se poate observa, LG G3 va fi echipat într-adevăr cu un display Quad HD și va sosi la pachet și cu un GPU Adreno 330, componentă ce ar putea da de înțeles că soluția CPU aleasă va fi un Qualcomm Snapdragon 801.

Deși rezultatele din testul benchmark AnTuTu spun că display-ul lui LG G3 va avea o densitate a pixelilor de 640 dpi, se pare că aplicația cu pricina are probleme în afișarea informațiilor corecte cu privire la acest aspect, unde densitatea de 640dpi nu se poate aplica în cazul unui display de 5.2 - 5.5 inch, dimensiune pe care ar putea-o adopta LG G3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×