Noi scăpări confirmă ecranul 2K de pe LG G3, vedem o interfață plată și aici

1.490 ori
<b>Noi scăpări confirmă ecranul 2K de pe LG G3, vedem o interfață plată și aici</b>Se pare că moda UI-urilor plate a ajuns și la LG, astfel că după HTC și Samsung, e rândul creatorilor seriei de telefoane G. LG G3 are parte de o nouă scăpare care ne arată un nou UI și confirmă o rezoluție ridicată a ecranului. &nbsp; Am...

Se pare că moda UI-urilor plate a ajuns și la LG, astfel că după HTC și Samsung, e rândul creatorilor seriei de telefoane G. LG G3 are parte de o nouă scăpare care ne arată un nou UI și confirmă o rezoluție ridicată a ecranului.

Am avut deja 2 telefoane cu ecrane 2K pe piață, unul Oppo și unul Vivo, iar acum e rândul greilor să facă această trecere la rezoluții mari. LG G3 va avea un display cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, iar handsetul a apărut pe web sub numele de cod LG D850. Acest cod continua seria D80x asociată cu G2 și cu modele înrudite.

în ce privește interfață, ea arată mai bine decât cea colorată și jucăușă de anul trecut, pe care o vedeți în stânga imaginii de mai sus. Sunt sigur că LG va implementa și funcții noi pentru a rivaliza cu Samsung și HTC, iar aici mă refer la gesturi de control în special.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×