LG G3 Beat (Mini) primește certificare din partea FCC; anunțul oficial urmează a fi făcut În următoarea perioadă

Autor:  | Publicat în:  LG 878 ori
<b>LG G3 Beat (Mini) primește certificare din partea FCC; anunțul oficial urmează a fi făcut În următoarea perioadă</b>Acum câteva zile, mai precis pe data de 30 iunie, aveam ocazia ca prin intermediul unor fotografii provenite din China să aruncăm o privire asupra lui LG G3 Beat, terminal ce va ajunge sub denumirea LG G3 Mini pe alte piețe. Astăzi, aflăm că...

Acum câteva zile, mai precis pe data de 30 iunie, aveam ocazia ca prin intermediul unor fotografii provenite din China să aruncăm o privire asupra lui LG G3 Beat, terminal ce va ajunge sub denumirea LG G3 Mini pe alte piețe. Astăzi, aflăm că terminalul în cauză tocmai a primit certificare din partea FCC (Agenția americană de certificare).

După cum aflam din articolul anterior, LG G3 Mini va dispune de un display HD de 5 inch, componentă ce nu prea se regăsește pe terminalele cu dimensiuni reduse. Cu toate acestea, se pare că tendințele în materie de terminale mini încep a se apropia de dimensiuni cât mai mari odată cu trecerea timpului.

LG G3 Beat (Mini) primește certificare din partea FCC; anunțul oficial urmează a fi făcut În următoarea perioadă

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, LG G3 Mini va mai aduce un procesor quad-core Snapdragon 400 tactat la 1.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli și o baterie de 2.540 mAh. Prețul acestuia odată ajuns pe piață va fi în jur de 400$.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×