LG G3 Cat.6 LTE cu procesor Snapdragon 805, Într-un prim test benchmark AnTuTu

2.141 ori
<b>LG G3 Cat.6 LTE cu procesor Snapdragon 805, Într-un prim test benchmark AnTuTu</b>Retailerul din Hong Kong ePrice a publicat o serie de fotografii, detalii și benchmarkuri legate de modelul LG G3 în versiunea LTE Categoria 6. Acest device e diferit față de modelul LG G3 internațional testat de noi la Mobilissimo.ro, iar mai jos...

Retailerul din Hong Kong ePricea publicat o serie de fotografii, detalii și benchmarkuri legate de modelul LG G3 în versiunea LTE Categoria 6. Acest device e diferit față de modelul LG G3 internațional testat de noi la Mobilissimo.ro, iar mai jos aflați care sunt diferențele.

Printre altele, acest device costă 694 de dolari și are amplasarea diferită a sloturilor micro SIM și microSD. în vreme ce modelul internațional le are suprapuse, acest model muta slotul microSD lateral. LG G3 LTE Cat 6 aduce și un procesor Snapdragon 805 și vine din start cu 3 GB RAM și 32 GB memorie internă, precum varianta high end a lui LG G3 internațional. Ecranul IPS QHD de 5.5 inch este păstrat, ca și camera de 13 MP cu OIS+ și autofocus laser.

LG G3 Cat.6 LTE cu procesor Snapdragon 805, Într-un prim test benchmark AnTuTu

în plus, butoanele fizice se află tot în spate, iar la interiorul acestui device găsim tot o baterie de 3000 mAh. în mod interesant, rezultatele testelor benchmark nu prezintă diferențe uriașe față de varianta de bază a lui LG G3. Aș spune că scorul de 33991 puncte în AnTuTu nu este impresionant, în vreme ce scorul de 24660 din Quadrant e doar foarte bun, dar nu imens. Remarcăm și prezența unei antene retractabile în partea superioară, funcție specifică telefoanelor asiatice, destinate unui public mare consumator de televiziune.

LG G3 Cat.6 LTE

LG G3 Cat.6 LTE

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×