LG G3 În varianta cu procesor Qualcomm Snapdragon 805 și LTE Cat. 6 lansat pe piața din Coreea

Autor:  | Publicat în:  LG 817 ori
<b>LG G3 În varianta cu procesor Qualcomm Snapdragon 805 și LTE Cat. 6 lansat pe piața din Coreea</b>Dacă până acum, LG G3 se regăsea doar în versiunea cu procesor Qualcomm Snapdragon 801, iată că începând de astăzi, LG introduce pe piața din Coreea o nouă versiune a lui LG G3 ce sosește la pachet cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805 și...

Dacă până acum, LG G3 se regăsea doar în versiunea cu procesor Qualcomm Snapdragon 801, iată că începând de astăzi, LG introduce pe piața din Coreea o nouă versiune a lui LG G3 ce sosește la pachet cu un procesor Qualcomm Snapdragon 805 și cu tehnologia LTE Cat. 6.

Spre deosebire de modelul standard LG G3, noua versiune cu LTE Cat. 6 va permite utilizatorilor viteze de download de până la 225 Mbps, modalitate prin care un film de 1 GB poate fi descărcat în doar 36.4 secunde, cel puțin în teorie.

De asemenea, ca această tehnologie să poată fi implementată, inginerii LG au introdus și un nou CPU, mai precis modelul Snapdragon 805 care oferă o frecvență de până la 2.7 GHz pentru fiecare dintre cele patru nuclee în parte. Totodată, și fostul chip grafic Adreno 330 a fost înlocuit cu un Adreno 440.

Aflăm că restul specificațiilor hardware vor rămâne aceleași, și anume un display Quad HD de 5.5 inch, o cameră foto de 13 megapixeli cu laser pentru autofocus și o cameră secundară de 2.1 megapixeli. Puteți urmări un review detaliat pentru flagship-ul LG G3 chiar aici, în timp ce mai jos veți regăsi o listă completă de prețuri pentru device-ul în cauză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×