LG G3 în versiunea cu 3 GB RAM costă acum 1.599 lei la Cel.ro

1.257 ori
<b>LG G3 în versiunea cu 3 GB RAM costă acum 1.599 lei la Cel.ro</b>Cu toate că &icirc;n magazinele online, LG G4 a &icirc;nceput să &icirc;și facă apariția deja, prețul acestuia nu este tocmai unul accesibil pentru oricine, așa că unii dintre noi se pot orienta mai degrabă către modelul de anul trecut. Prin...

Cu toate că în magazinele online, LG G4 a început să își facă apariția deja, prețul acestuia nu este tocmai unul accesibil pentru oricine, așa că unii dintre noi se pot orienta mai degrabă către modelul de anul trecut. Prin intermediul unei campanii promoționale, LG G3 în varianta cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, costă 1.599 lei, un preț mai mult decât bun pentru ce ni se oferă.

În primul rând avem display-ul Quad HD de 5.5 inch, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, chip-ul grafic Adreno 330 și camera foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-LED și laser autofocus.

De asemenea, primim suport pentru mai toate standardele de conectivitate: 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0, NFC, cât și infraroșu, modalitate prin care putem controla un televizor sau blu-ray player. Îl puteți comada de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×