LG G3 lansat comercial În Hong Kong; vine la un preț de aproximativ 2.380 lei În varianta de 16 GB

1.277 ori
<b>LG G3 lansat comercial În Hong Kong; vine la un preț de aproximativ 2.380 lei În varianta de 16 GB</b>Anunțat oficial luna trecută, noul flagship al companiei sud-coreene LG, și anume modelul G3, a reușit cu siguranță să atragă multe priviri asupra sa, în special datorită display-ului de 5.5 inch ce oferă o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440...

Anunțat oficial luna trecută, noul flagship al companiei sud-coreene LG, și anume modelul G3, a reușit cu siguranță să atragă multe priviri asupra sa, în special datorită display-ului de 5.5 inch ce oferă o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli.

Astăzi, lansarea comercială a acestui device a avut loc și pe piața din Hong Kong, locație în care LG G3 costă aproximativ 2.380 lei în varianta de 16 GB, și 2.513 lei pentru modelul ce oferă 32 GB spațiu de stocare. Din câte știm, varianta de 16 GB beneficiază de 2 GB memorie RAM, în timp ce terminalul cu 32 GB de stocare ne aduce 3 GB de RAM.

Printre celelalte dotări ale acestui device se mai numără un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o cameră de 13 megapixeli cu OIS și o cameră frontală de 2.1 megapixeli. Rămâne de văzut dacă acest preț listat în Hong Kong va ajunge și pe piața din România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×