Prestigio Grace e cel mai nou telefon ultraslim bazat pe Gionee Elife S5.5, cu talie de 5.5 mm

2.025 ori
<b>Prestigio Grace e cel mai nou telefon ultraslim bazat pe Gionee Elife S5.5, cu talie de 5.5 mm</b>După cum probabil știți din Mobicast 20, avem în teste un Allview X2 Soul, cel mai subțire smartphone de pe planetă, cu talie de 5.5 mm. Acel model este bazat pe handsetul Gionee Elife S5.5, care acum primește încă un rebranding, de această...

După cum probabil știți din Mobicast 20, avem în teste un Allview X2 Soul, cel mai subțire smartphone de pe planetă, cu talie de 5.5 mm. Acel model este bazat pe handsetul Gionee Elife S5.5, care acum primește încă un rebranding, de această dată prin intermediul celor de la Prestigio.

Rezultatul este telefonul Prestigio Grace, pe care îl vedeți mai sus. El păstrează carcasa ultraslim și acel design inedit al zonei camerei, cu blitzul plasat sub lentila. Terminalul vine dotările lui Gionee Elife S5.5, respectiv Allview X2 Soul și vine cu ecran Super AMOLED de 5 inch, cu rezoluție Full HD, 16 GB memorie internă și 2 GB RAM. Este inclusă aici și conectivitate HSDPA cu viteza de download de 42 Mbps, iar în spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu autofocus și blitz LED.

Camera suportă captura video Full HD, iar Grace integrează și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru selfie-uri. La interiorul handsetului se afla un procesor octa core MediaTek de 1.7 GHz, GPU Mali 450 MP4 și o baterie de 2300 mAh. Varianta aurie/alb a acestui nou smartphone Prestigio arată bine și sunt curios ce customizari a adus Prestigio experienței Android. Din câte văd au inclus un software navigațional și unul cloud.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×