Actualizarea la Android 4.4.3 sosește pe Samsung Galaxy S5 În această lună, pe Galaxy S4 În iulie

2.474 ori
<b>Actualizarea la Android 4.4.3 sosește pe Samsung Galaxy S5 În această lună, pe Galaxy S4 În iulie</b>știți probabil că nu cu mult timp în urma Android 4.4.3 a sosit pe terminalele Nexus și Google Play Edition, dar și pe Motorola Moto E, G și X și probabil vă întrebați când va primi flagshipul vostru acest release. Ei bine, Galaxy S5 îl...

știți probabil că nu cu mult timp în urma Android 4.4.3 a sosit pe terminalele Nexus și Google Play Edition, dar și pe Motorola Moto E, G și X și probabil vă întrebați când va primi flagshipul vostru acest release. Ei bine, Galaxy S5 îl primește în această lună.

​

Android 4.4.3 sosește pe Samsung Galaxy S5 în următoarele 2 săptămâni, iar pe Galaxy S4 în luna iulie. Un document primit de către cei de la Android.gs confirma acest timeline, iar micul update Android, ultimul înainte de Android 5.0/4.5 va fi disponibil atât pe Galaxy S5 în versiunea Exynos, cât și în cea Snapdragon. Cele două noi firmware-uri pentru Galaxy S5 SM-G900F și SM-G900H sunt G900FXXUOBNE6 și G900HXXUOBNE3.

Android 4.4.3 nu este un update major, el aducând doar bug fixuri, iar cel puțin pe terminalele Nexus el a implementat un nou Phone Dialer, cu design schimbat bazat pe conceptul cards. Samsung nu va schimba layoutul, deci nu se va observa o schimbare de dialer. Din câte am înțeles și camera se mișcă mai bine pe terminalele Nexus, de când a sosit acest update.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×