Actualizarea la Android 4.4.3 sosește pe Samsung Galaxy S5 În această lună, pe Galaxy S4 În iulie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.374 ori
<b>Actualizarea la Android 4.4.3 sosește pe Samsung Galaxy S5 În această lună, pe Galaxy S4 În iulie</b>știți probabil că nu cu mult timp în urma Android 4.4.3 a sosit pe terminalele Nexus și Google Play Edition, dar și pe Motorola Moto E, G și X și probabil vă întrebați când va primi flagshipul vostru acest release. Ei bine, Galaxy S5 îl...

știți probabil că nu cu mult timp în urma Android 4.4.3 a sosit pe terminalele Nexus și Google Play Edition, dar și pe Motorola Moto E, G și X și probabil vă întrebați când va primi flagshipul vostru acest release. Ei bine, Galaxy S5 îl primește în această lună.

​

Android 4.4.3 sosește pe Samsung Galaxy S5 în următoarele 2 săptămâni, iar pe Galaxy S4 în luna iulie. Un document primit de către cei de la Android.gs confirma acest timeline, iar micul update Android, ultimul înainte de Android 5.0/4.5 va fi disponibil atât pe Galaxy S5 în versiunea Exynos, cât și în cea Snapdragon. Cele două noi firmware-uri pentru Galaxy S5 SM-G900F și SM-G900H sunt G900FXXUOBNE6 și G900HXXUOBNE3.

Android 4.4.3 nu este un update major, el aducând doar bug fixuri, iar cel puțin pe terminalele Nexus el a implementat un nou Phone Dialer, cu design schimbat bazat pe conceptul cards. Samsung nu va schimba layoutul, deci nu se va observa o schimbare de dialer. Din câte am înțeles și camera se mișcă mai bine pe terminalele Nexus, de când a sosit acest update.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×