LG G3 Prime (LG-F460S) primește certificarea Bluetooth, ar putea fi lansat În curând

813 ori
<b>LG G3 Prime (LG-F460S) primește certificarea Bluetooth, ar putea fi lansat În curând</b>Deși LG G3 a fost lansat doar cu câteva săptămâni în urmă și nu a ajuns încă în magazinele din toată lumea, iată că ni se pregătește deja o versiune Prime. Acest smartphone și-a făcut apariția în baza de date a celor de la Bluetooth...

Deși LG G3 a fost lansat doar cu câteva săptămâni în urmă și nu a ajuns încă în magazinele din toată lumea, iată că ni se pregătește deja o versiune Prime. Acest smartphone și-a făcut apariția în baza de date a celor de la Bluetooth SIG, sub numele de cod LG-F460S.

La prima vedere avem de-a face doar cu un handset misterios, care a apărut și sub numele de cod LG-F46L într-un fișier .prop din Android. El mai este cunoscut și drept "Tiger", iar particula "L" sau "S" de la coada numelui e asociată operatorilor coreeni LG U+ și SK Telecom. Se zvonește că acest model va avea un procesor Snapdragon 805, GPU Adreno 420 și modem Qualcomm MDM9635, care va permite atingerea unor viteze de download de 225 Mbps.

Deși la prima vedere evoluția leakurilor acestui model duce cu gândul la o lansare apropiată, eu zic să nu ne pripim și văd acest debut pe undeva prin septembrie, poate la IFA 2014. în mod sigur acest nou venit ar canibaliza terminalul LG G3 și sincer să fiu brandingul Prime nu e garantat. E foarte posibil ca handsetul pe care îl vedem aici să fie de fapt un soi de LG G Pro 3 si lansarea sa aiba loc peste multe luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×