Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact Își fac apariția Într-o primă fotografie

1.192 ori
<b>Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact Își fac apariția Într-o primă fotografie</b>După cum ne-am obșinuit, Sony se numără printre acei producători care decid să lanseze două terminale flagship pe an încercând să fie cu un pas înaintea concurenței atunci când vine vorba de tehnologie și inovație. De curând, viitorul...

După cum ne-am obșinuit, Sony se numără printre acei producători care decid să lanseze două terminale flagship pe an încercând să fie cu un pas înaintea concurenței atunci când vine vorba de tehnologie și inovație. De curând, viitorul flagship al companiei denumit Xperia Z3 și-a făcut aparița într-o serie de fotografii live alături de Xperia Z3 Compact.

Din câte putem observa, atât Sony Xperia Z3, cât și modelul compact aduc câteva elemente de design similare cu cele întâlnite pe phablet-ul Xperia T2 Ultra. De asemenea, această fotografie de mai sus scoate la iveală faptul că Sony Xperia Z3 integrează o carcasă cu o ramă realizată din metal.

Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact Își fac apariția Într-o primă fotografie

Se așteaptă ca Sony Xperia Z3 să aducă la pachet un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801, iar succesorul său, Xperia Z4 să dispună de o soluție Snapdragon pe 64-bit. Rămâne de văzut dacă aceste fotografii sunt într-adevăr reale sau nu. Posibila dată de lansare a lui Xperia Z3 ar putea fi în această toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×