LG G3 primește noi teasere, care arăta clar designul său (Video)

912 ori
<b>LG G3 primește noi teasere, care arăta clar designul său (Video)</b>Lucrurile au devenit oficiale deja, cu privire la LG G3, care tocmai a primit 3 teasere video ce confirmă cele mai importante dotări ale sale. E vorba despre un clip despre Display, unul despre Design și unul despre Cameră. &nbsp; Pe 27 mai are loc...

Lucrurile au devenit oficiale deja, cu privire la LG G3, care tocmai a primit 3 teasere video ce confirmă cele mai importante dotări ale sale. E vorba despre un clip despre Display, unul despre Design și unul despre Cameră.

Pe 27 mai are loc lansarea acestui smartphone despre care știm destul de multe deja, după un număr uriaș de scăpări pe web, sub formă de imagini sau specificații. în primul clip aflăm că ecranul acestui device este unul cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, iar diagonala sa are toate șansele să fie de 5.5 inch, așa cum am aflat din scăpări. în al doilea clip vedem și designul, cu o textură care imită metalul și acel pattern circular care îmi amintește de ASUS Transformer Pad.

în cele din urmă timp de 16 secunde se prezintă un teaser al camerei, care din câte știm că fi ajutată noaptea de un ghidaj special laser, va avea stabilizare optică și foarte probabil și captura 4K și vreo opțiune de defocalizare/refocalizare, de vreme ce e la modă așa ceva. Nerăbdători cu privire la G3? Va fi el viitorul vostru telefon?


​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×