LG V20 primeşte încă un teaser legat de acustica sa high end, ar avea un super microfon la bord

944 ori
<b>LG V20 primeşte încă un teaser legat de acustica sa high end, ar avea un super microfon la bord</b>Continuă teaserele cu privire la LG V20, confirmat aseară drept primul telefon cu Android 7.0 Nougat preinstalat. Aflaţi că acest smartphone are acustica promovată în mod deosebit în toate aceste teasere.

Continuă teaserele cu privire la LG V20, confirmat aseară drept primul telefon cu Android 7.0 Nougat preinstalat. Aflaţi că acest smartphone are acustica promovată în mod deosebit în toate aceste teasere.

El va sosi pe 6 septembrie în San Francisco şi va avea evenimente dedicate şi în alte oraşe de pe glob, precum Seoul pe 7 septembrie, după cum se vede şi în posterul de mai sus. Dacă în urmă cu câteva săptămâni aflam că acest model aduce un sistem quad DAC pentru acustică, acum descoperim că handsetul va avea un microfon de calitate integrat la bord.

Posterul de sus îl prezintă pe LG V20 înlocuind un microfon din acela folosit la talk showuri radio şi podcasturi. Mai mult decât atât, pare să fie pe un stativ pe care să îl folosească şi un artist la un concert. Deja LG V10 avea un sistem special cu 3 microfoane, pe care le putem direcţiona în diferite zone când filmam, deci aşteptările sunt ca V20 să perfecţioneze sistemul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×