Mangerul de fișiere pentru platforma Windows Phone va sosi În luna iunie

834 ori
<b>Mangerul de fișiere pentru platforma Windows Phone va sosi În luna iunie</b>După acum câteva săptămâni aflam că Microsoft pregătește un manager de fișiere pentru platforma Windows Phone, aceasta fiind confirmată chiar și de către Joe Belfiore, vice-președinte și manager al departamentului WP Program Management,...

După acum câteva săptămâni aflam că Microsoft pregătește un manager de fișiere pentru platforma Windows Phone, aceasta fiind confirmată chiar și de către Joe Belfiore, vice-președinte și manager al departamentului WP Program Management, iată că astăzi aflăm și faptul că acest serviciu va sosi în doar câteva săptămâni.

Se pare că aplicația cu pricina va fi numită într-un mod simplu, și anume “Files”. Odată cu instalarea acestei aplicații, utilizatorii vor putea administra atât fișierele din cardul de memorie, cât și pe cele din memoria integrată a telefonului.

De asemenea, această aplicație va include și o serie de funcționalități clasice, cum ar fi mutarea fișierelor din telefon în cardul SD și viceversa, crearea de dosare, funcția de căutare a fișierelor, ștergerea și distribuirea de fișiere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×