Mangerul de fișiere pentru platforma Windows Phone va sosi În luna iunie

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 730 ori
<b>Mangerul de fișiere pentru platforma Windows Phone va sosi În luna iunie</b>După acum câteva săptămâni aflam că Microsoft pregătește un manager de fișiere pentru platforma Windows Phone, aceasta fiind confirmată chiar și de către Joe Belfiore, vice-președinte și manager al departamentului WP Program Management,...

După acum câteva săptămâni aflam că Microsoft pregătește un manager de fișiere pentru platforma Windows Phone, aceasta fiind confirmată chiar și de către Joe Belfiore, vice-președinte și manager al departamentului WP Program Management, iată că astăzi aflăm și faptul că acest serviciu va sosi în doar câteva săptămâni.

Se pare că aplicația cu pricina va fi numită într-un mod simplu, și anume “Files”. Odată cu instalarea acestei aplicații, utilizatorii vor putea administra atât fișierele din cardul de memorie, cât și pe cele din memoria integrată a telefonului.

De asemenea, această aplicație va include și o serie de funcționalități clasice, cum ar fi mutarea fișierelor din telefon în cardul SD și viceversa, crearea de dosare, funcția de căutare a fișierelor, ștergerea și distribuirea de fișiere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×