LG G3 primește o versiune de culoare violet și roșu "Burgundia" luna viitoare

595 ori
<b>LG G3 primește o versiune de culoare violet și roșu "Burgundia" luna viitoare</b>LG G3, deocamdată telefonul anului dacă ne luăm după nota acordată în recenzia Mobilissimo.ro e pe cale să primească noi versiuni de culoare, iar acest release va avea loc luna viitoare. Flagshipul va sosi în varianta de culoare Violet "Moon" și...

LG G3, deocamdată telefonul anului dacă ne luăm după nota acordată în recenzia Mobilissimo.ro e pe cale să primească noi versiuni de culoare, iar acest release va avea loc luna viitoare. Flagshipul va sosi în varianta de culoare Violet "Moon" și roșu "Burgundia".

Aceste două opțiuni de culoare au fost promise de către LG încă de la lansarea telefonului, dar nu au apărut până acum. în august numărul total de variante de G3 va fi de 5: negru metalizat, alb "mătase", auriu "shine" și cele două versiuni de mai sus. Exclusivitatle și împărțirea globală a culorilor țin mai degrabă de asocierea cu anumiți operatori, retaileri și nuanțele care le compun emblemele.

Am observat în ultima vreme o tendință de îndepărtare de la auriul pe care l-a consacrat iPhone 5s anul trecut și o migrare către un "auriu murdar", sau un "auriu cupru", eventual cu o ușoară nuanță bej. Asta mă face să mă întreb oare ce culoare trendy va mai impune Apple la toamnă cu iPhone 6? Dacă tragem linie la culorile cool ale ultimilor ani, vom vedea că galbenul domina, Nokia făcând un galben Lumia popular, iar Apple făcând auriul popular.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×