Meizu Pro 6 apare în noi variante de culoare, cu variante roşu şi roz gata de debut săptămâna viitoare

2.096 ori
<b>Meizu Pro 6 apare în noi variante de culoare, cu variante roşu şi roz gata de debut săptămâna viitoare</b>Meizu ar avea pregătit un eveniment de lansare pentru data de 13 iunie în Beijing, acolo unde ar putea prezenta un nou handset entry level din gama Blue Charm, dar şi noi variante de culoare pentru Meizu Pro 6 aparent. Ele au apărut azi pe web

Meizu ar avea pregătit un eveniment de lansare pentru data de 13 iunie în Beijing, acolo unde ar putea prezenta un nou handset entry level din gama Blue Charm, dar şi noi variante de culoare pentru Meizu Pro 6 aparent. Ele au apărut azi pe web, sub forma handset-urilor de culoare roşie şi roz de mai jos.

Ştiam că Meizu ar pregăti şi o variantă de Pro 6 numită Pro 6 Plus pentru lansare cu acel model Blue Charm la finalul acestei luni, de aceea privim această veste cu precauţie. Ce e sigur e că modelele din imagine par autentice şi nu se întâmplă prea des să vedem un producător smartphone optând pentru o variantă de roşu atât de viu colorată, mai ales când handsetul are carcasa metalică.

Ne vom mai aminti de Pro 6 şi la toamnă când se lansează iPhone 7, pentru că mulţi vor acuza atunci Apple că a copiat abordarea de design a antenelor de la acest device. În fine, Meizu Pro 6 apare aici şi pe roz, nu doar roşu, probabil aceste versiuni fiind ţintite spre publicul feminin şi urmând să debuteze doar în Asia pentru început.

Terminalul vine cu Android 6.0 Marshmallow, 4 GB RAM, procesor MediaTek Helio X25 deca core, 32 sau 64 GB stocare şi o cameră principală de 21 de megapixeli cu blitz inel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×