LG G4 este disponibil prin eMAG la pre-comandă; iată prețurile pentru ediția din piele

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.666 ori
<b>LG G4 este disponibil prin eMAG la pre-comandă; iată prețurile pentru ediția din piele</b>Acum c&acirc;teva zile LG G4 era listat la pre-comandă prin intermediul celor de la Orange la un preț destul de bun țin&acirc;nd cont că vorbim despre varianta de piele (2.889 lei). Astăzi, și eMAG aduce noul produs, oferind cumpărătorilor...

Acum câteva zile LG G4 era listat la pre-comandă prin intermediul celor de la Orange la un preț destul de bun ținând cont că vorbim despre varianta de piele (2.889 lei). Astăzi, și eMAG aduce noul produs, oferind cumpărătorilor posibilitatea de a alege între versiunile de piele și cele cu capac din policarbonat.

Telefonul a primit din partea Mobilissimo un mic preview chiar a 2-a zi după lansarea oficială, material ce îl puteți găsi aici. În termeni tehnici, LG G4 sosește cu panou IPS Quad HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808.

Camerele foto de pe terminale sunt reprezentate de către un modul de 8 megapixeli plasat frontal și de un senzor principal de 16 megapixeli care aduce un sistem de focalizare prin laser, stabilizare optică a imaginii, bliț LED și o deschidere f/1.8.

Prețul versiunii din piele a lui LG G4 este de 3.099 lei, în timp ce varianta din plastic poate fi achiziționată la un preț mai mic de 2.899 lei.

Prețuri LG G4:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×