Huawei poartă negocieri cu operatorii români pentru dezvoltarea de rețele 5G

1.142 ori
<b>Huawei poartă negocieri cu operatorii români pentru dezvoltarea de rețele 5G</b>Ieri &icirc;n cadrul unui articol dedicat, aflam mai multe informații despre Huawei, o companie de origine chineză ce activează &icirc;n domenii variate printre care se numără și afacerea cu echipamentele și soluțiile de rețelistică pentru...

Ieri în cadrul unui articol dedicat, aflam mai multe informații despre Huawei, o companie de origine chineză ce activează în domenii variate printre care se numără și afacerea cu echipamentele și soluțiile de rețelistică pentru industria telecom. Prin intermediul unui raport marca Ziarul Financiar ni se aduc la cunoștiință noi detalii despre activitatea companiei în România.

Aparent, Huawei se află deja în dicuții cu operatorii de comunicații mobile din România pentru dezvoltarea de rețele 5G, proces ce va demara cel mai probabil începând cu 2020. Deși procesul nu va fi deloc unul de scurtă durată, acesta ne va pune la dispoziție ulterior viteze mult mai rapide în rețelele de comunicații.

Gavin Wang, vice-președintele departamentului Produse și Soluții tehnice în cadrul Huawei România, a declarat faptul că vocea și datele sunt la ora actuală principalele servicii oferite de operatorii telecom, urmând ca pe viitor să fie introduse unele noi similare cu standardul IPTV.

Odată cu creșterea lățimii de bandă și a gradului de conectivitate, operatorii trebuie să construiască rețele mult mai rapide. În acest moment, gradul de acoperire 4G în România este unul destul de mic, această tehnologie fiind prezentă doar în orașele mari ca și Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, București, Craiova, sau Galați.

Poate că extinderea rețelei 4G ar fi un lucru mai bun decât trecerea la un nou standard care va fi cu siguranță limitat la doar câteva orașe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×