LG G4 lansat în noi culori în Taiwan, precum galben sau portocaliu

Autor:  | Publicat în:  LG 942 ori
<b>LG G4 lansat în noi culori în Taiwan, precum galben sau portocaliu</b>LG G4 primeşte şi culori mai fistichii pentru varianta sa cu spate din piele, ele fiind lansate &icirc;n Taiwan. E vorba despre o variantă galbenă de G4, dar şi de una cu spate portocaliu, după cum vedeţi mai jos. &nbsp; Ideea de smartphone LG G4...

LG G4 primeşte şi culori mai fistichii pentru varianta sa cu spate din piele, ele fiind lansate în Taiwan. E vorba despre o variantă galbenă de G4, dar şi de una cu spate portocaliu, după cum vedeţi mai jos.

Ideea de smartphone LG G4 cu o culoare de acest gen aduce cu poşetele Furla mai văratice de exemplu şi cum galbenul e culoarea sezonului, putem spune că LG e în trend. Din câte văd în imagine varianta portocalie păstrează textura granulata a lui G4 cel cu spate negru din piele, în vreme ce modelul galben are pielea mai "întinsă", după modelul variantei cu nuanţa marsalla.

Evident dotările rămân la fel, dar nu pot garanta că preţul nu sare cu 100 de lei sau mai mult pentru aceste culori inedite. Dacă mă întrebaţi pe mine lansarea noilor variante de culoare pentru G4 ar putea avea de-a face cu multi personalizabilele modele Motorola de nouă generaţie, proaspăt lansate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×