LG G4 Mini se afișează într-o listă de prețuri a operatorului Vodafone Ungaria

1.002 ori
<b>LG G4 Mini se afișează într-o listă de prețuri a operatorului Vodafone Ungaria</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă aflam despre existența unei versiuni mini a smartphone-ului LG G4, device ce aparent va sosi pe piață sub denumirea LG G4c. Dacă imaginile cu telefonul lipsesc, iată că numele acestuia continuă să...

Cu doar câteva zile în urmă aflam despre existența unei versiuni mini a smartphone-ului LG G4, device ce aparent va sosi pe piață sub denumirea LG G4c. Dacă imaginile cu telefonul lipsesc, iată că numele acestuia continuă să își facă apariția pe web, astăzi într-o listă de prețuri a operatorului Vodafone Ungaria.

În lista de mai sus îl vedem pe LG G4 Mini în varianta 4G alături de alte telefoane compacte ca și Xperia M4 Aqua, iPhone 5c, sau Huawei P8 Mini. Din păcate, prețurile din această imagine sunt cele afișate la achiziționarea terminalului la abonament, motiv pentru care nu putem afla suma la care va fi vândut.

Potrivit unor surse din domeniu, acest telefon compact va sosi la începutul lunii iunie și va dispune de un display HD de 5 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon 615. Alte dotări ar putea include 1 GB RAM, 8 GB de stocare, un senzor frontal de 5 megapixeli și Android 5.0 Lollipop.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×