Moto G4 Plus ni se prezintă într-o nouă imagine prin intermediul contului de Twitter @evleaks

944 ori
<b>Moto G4 Plus ni se prezintă într-o nouă imagine prin intermediul contului de Twitter @evleaks</b>Phablet-ul Motorola Moto G4 Plus ni se dezvăluie astăzi complet într-o nouă imagine ce sosește din partea contului de Twitter @evleaks. Se confirmă astfel faptul că doar varianta Plus a lui Moto G4 va beneficia de un asemenea buton home fizic cu scanner

Vedeam cu doar câteva momente în urmă o serie de fotografii cu Moto G4, un telefon ce schimbă puțin design-ul comparativ cu modelele anterioare. Ne referim în special la faptul că partea din spate a handset-ului este acum aproape dreaptă, și nu rotunjită așa cum întâlneam pe versiunile din anii precedenți.

Totuși, se pare că Moto G4 Plus nu va opta pentru această schimbare, oferind în continuare un spate curbat spre margini, modalitate prin care avem parte de un grip mai bun. Aflăm această informație chiar prin intermediul unei imagini marca @evleaks, unul ce confirmă și prezența unui buton home fizic.

Așadar, teoria noastră cum că doar G4 Plus va beneficia de un scanner de amprente, se adeverește într-un fel sau altul. Avem mai sus varianta de culoare albă a acestui viitor phablet care cel mai probabil va opta pentru un display de 5.5 inch, urmând a fi oferită și o rezoluție Quad HD 2560 x 1440 pixeli.

Observăm prezența unei rame metalice ce înconjoară telefonul, și a unui capac spate realizat din policarbonat. Cel mai probabil, acest smartphone va beneficia de programul Moto Maker prin care utilizatorii își pot alege diferite texturi și culori pentru capacul spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×