Se revine la denumirea Windows Mobile! Microsoft anunţă versiunile de Windows 10 ce vor sosi pe piaţă

1.460 ori
<b>Se revine la denumirea Windows Mobile! Microsoft anunţă versiunile de Windows 10 ce vor sosi pe piaţă</b>Microsoft a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă printr-o postare pe blogul oficial Windows care vor fi versiunile de Windows 10 ce vor sosi pe piaţă. Printre ele se numără şi o surpriză, deoarece versiunea pentru mobile se va numi Windows...

Microsoft a anunţat în această săptămână printr-o postare pe blogul oficial Windows care vor fi versiunile de Windows 10 ce vor sosi pe piaţă. Printre ele se numără şi o surpriză, deoarece versiunea pentru mobile se va numi Windows 10 Mobile.

Se revine astfel la o denumire consacrată înainte de Windows Phone, o denumire care a făcut istorie. La urma urmei primele telefoane Xperia aveau Windows Mobile, iar HTC Touch Diamond, un telefon foarte apreciat chiar şi la rivalitate cu iPhone avea acelaşi OS. Printre versiunile de Win 10 se numără şi Windows 10 Home, varianta desktop pentru consumator, destinată PC-urilor, tabletelor şi terminalelor 2 în 1.

Windows 10 Mobile va fi destinat smartphone-urilor şi tabletelor mici, probabil cu diagonale de 7 sau 8 inch. Platforma va include aplicaţii optimizate pentru touch şi aplicaţii universale din Windows 10 Home, dar şi o versiune adaptată de Office. Vor exista şi Windows 10 Pro, o variantă de OS desktop care adăugă funcţii business la Windows 10 Home.

Ea include funcţii legate de productivitatea de la distanţă, funcţii remote, protecţie sporită şi funcţii de management. Windows 10 Enterprise e o variantă evoluată de Windows 10 Pro, adresată organizaţiilor mari, iar Windows 10 Education e menit pentru şcoli, profesori şi elevi. Va exista şi Windows 10 Mobile Enterprise, un Windows 10 mobil pentru marile firme, dar şi o versiune pentru roboţii industriali şi pentru ATM-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×