Xiaomi Mi 5: Conectivitate dual SIM, VoLTE, infraroşu fără probleme

1.844 ori
<b>Xiaomi Mi 5: Conectivitate dual SIM, VoLTE, infraroşu fără probleme</b>Xiaomi Mi 5 nu se remarcă doar prin emiţătorul infraroşu, ci şi prin cele două slot-uri nano SIM şi suportul 4G LTE, avem parte şi de VoLTE, dar şi de WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual band cu suport MIMO

Se întâmplă foarte rar în ziua de azi să mai vedem telefoane cu emiţător infraroşu, deşi cu vreo 2 ani în urmă mai toţi producătorii adoptau această funcţie. Fiind posesor de Galaxy S5 şi având telecomanda stricată la TV-ul din dormitor, vă spun că e infernal până porneşti o aplicaţie de genul, plină de spam. În fine Xiaomi Mi 5 nu se remarcă doar prin emiţătorul infraroşu, ci şi prin cele două slot-uri nano SIM şi suportul 4G LTE (inclusiv în banda 38/2600 Mhz a Digi Mobil).

Xiaomi Mi 5 Speedtest

Avem parte şi de VoLTE, dar şi de WiFi 802.11 a/b/g/n/ac dual band cu suport MIMO, plus Bluetooth 4.2, NFC, GPS şi Glonass. Apelurile au volum ridicat, sunt clare şi semnalul a fost excelent. Microfonul a capturat excelent vocea mea, chiar şi în medii zgomotoase. Am realizat şi un test de viteză prin aplicaţia SpeedTest, cu 21 Mbps la download şi 24 Mbps la upload.

Xiaomi Mi 5

Pentru cei curioşi, folosesc un router standard de la Telekom şi am abonamentul de net cel de 10 euro, cu 100 Mbps (teoretic). În general, nu cred că am sărit vreodată la testele WiFi cu telefoane de 30 Mbps la vreuna din secţiuni şi dacă da, acel model e probabil campionul, deci Mi 5 nu rupe norii la acest capitol.

Telefonul are şi aplicaţie dedicată cu rol de telecomandă TV/blu ray player/alte device-uri cu suport pentru emiţător infraroşu și vine cu USB Type-C.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×