LG Electronics anunță disponibilitatea lui G5 începând din 8 aprilie, dată la care va sosi în Canada

Autor:  | Publicat în:  LG 1.166 ori
<b>LG Electronics anunță disponibilitatea lui G5 începând din 8 aprilie, dată la care va sosi în Canada</b>Deși a fost lansat chiar &icirc;n aceeași zi cu Samsung Galaxy S7, iată că LG G5 &icirc;ncă &icirc;nt&acirc;rzie a-și face apariția pe piață, dar nu pentru mult timp. Astăzi, compania sud-coreeană tocmai ce a anunțat faptul că noul flagship...

Deși a fost lansat chiar în aceeași zi cu Samsung Galaxy S7, iată că LG G5 încă întârzie a-și face apariția pe piață, dar nu pentru mult timp. Astăzi, compania sud-coreeană tocmai ce a anunțat faptul că noul flagship LG G5 va fi disponibil începând din 8 aprilie, doar în Canada pentru moment.

Interesantă este și informația potrivit căreia o serie de operatori (Rogers, Fido, Videotron), vor oferi un cadou la achiziția unui LG G5, ofertă similară cu cea întâlnită în cazul lui S7 și S7 Edge. Mai precis, persoanele ce vor plasa o precomandă pentru LG G5 vor primi totodată și modulul CAM Plus prin care telefonul se transformă într-un device mai prietenos pentru realizarea de fotografii.

Acest modul are rol de grip foto, oferind funcția de zoom, buton captură, dar și o baterie de 1200 mAh inclusă la pachet. Ne așteptăm ca pe viitor cei de la LG să profite de această modularitate a telefonului, și să ne aducă pe piață noi accesorii inedite. Aflați că LG G5 este disponibil la precomandă și în România prin intermediul QuickMobile.ro.

Prețuri:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×